Prvi Harry Potter stiže u kina, a Britney brije glavu: Pokažite znanje o nultima za kvizašku slavu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 24. 2. - 19:30 Metropolis // 20:00 live stream

Prvi Harry Potter stiže u kina, a Britney brije glavu: Pokažite znanje o nultima za kvizašku slavu!

Naš uobičajeni ritam svakotjednog ispitivanja općeg znanja i kulture dodatno ćemo začiniti jednim specijalnim, nostalgičnim kvizom koji će se pozabaviti – nultim godinama.

U četvrtak, 24. veljače, odigrat ćemo kviz općeg znanja sastavljen od osamdesetak pitanja koji će obraditi dobar dio najvažnijih i najzabavnijih događaja prvog desetljeća 21. stoljeća. S obzirom na to koliko smo se zabavili na kvizu o devedesetima, ne sumnjamo da će nam i ova retro avantura fino sjesti. 🙂

Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca, KRiP kviz: Nulte zaigrat ćemo u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) s početkom u 19:30 sati, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunske nagrade. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog itekako ograničenog broja stolova u klubu sve zainteresirane pozivamo da se prijave još jučer klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Iste večeri, ali s početkom u 20:00 sati, pod vodstvom naše interne radijske zvijezde zaigrat ćemo Live stream KRiP kviz: Nulte, online verziju istoga kviza iz Metropolisa. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim i prijavite se ovdje:

Veselimo vam se u četvrtak!

Prijavite se na KRiP Newsletter