Prostaci na čelu, Alpe čekaju kiks: Pripremite se za nedjelju i svoj novi kvizaški fiks! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 23. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Prostaci na čelu, Alpe čekaju kiks: Pripremite se za nedjelju i svoj novi kvizaški fiks!

U nedjelju, 23. listopada, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo novo izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture.

Osim što se, kao i uvijek, radi o dvosatnom kvizaškom spektaklu s brdom fenomenalnih nagrada, ujedno je riječ i o četvrtom kolu naše jesenske lige. Kviz će voditi stand-up legenda Goran Vugrinec iz kolektiva LAJNAP, a za nagradni fond pobrinuli su se naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, La Štruk, El Toro i Lasertag Arena Zagreb.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da se odmah prijave klikom ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati ćemo, pak, zaigrati online verziju istoga kviza pod vodstvom našeg internog kripera baršunaste dikcije. Live stream Opći KRiP #92 trajat će 90 minuta, a u tih sat i pol postavit ćemo vam osamdeset pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja. Pravila igre prilično su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim i prijavite se ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter