Prostaci drže vrh, o pobjedi sanjaju Braća – KRiP kviz se u Metropolis vraća! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 27. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Prostaci drže vrh, o pobjedi sanjaju Braća – KRiP kviz se u Metropolis vraća!

U nedjelju, 27. studenog, nastavljamo s našim dvostrukim kvizaškim programom. Novo izdanje našeg kviza općeg znanja, kao i uvijek, moći ćete odigrati ne samo uživo, već i iz udobnosti vaših domova.

Važno: ulaznice za kvizove prodaju se putem Entrija. Ovdje smo sastavili popis pitanja i odgovora koji bi mogao pomoći ekipama koje se prvi put susreću s platformom.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo deveto kolo naše jesenske lige pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca. Iako je dio lige, ovaj veseli kviz općeg znanja mogu zaigrati baš sve ekipe koje to požele. Uz super atmosferu i zabavna pitanja, tu je i vrhunski nagradni fond koji su pripremili naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Fuentes, Lasertag Arena Zagreb, Escape Art i Smashit.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije imati maksimalno pet članica/članova, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće. Ulaznice se prodaju isključivo putem platforme Entrio, a svoju ekipu možete prijaviti na linku ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo preko Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Pod vodstvom našeg internog voditelja milozvučne dikcije zabavit ćemo se uz 90-minutni kviz sastavljen od osamdesetak pitanja, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke nagrade. Svoju ekipu od maksimalno pet osoba možete prijaviti na linku ispod, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza.

Vidimo se i slušamo u nedjelju, veselimo vam se!

Prijavite se na KRiP Newsletter