Prošećite gradom, napravite piknik u parku, a navečer se zabavite uz KRiP-ovu jubilarku! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 2. - 20:00 - internet

Prošećite gradom, napravite piknik u parku, a navečer se zabavite uz KRiP-ovu jubilarku!

Na samom opraštanju od veljače čeka nas jubilarno 20. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. U nedjelju, 28. 2., s početkom u 20:00 sati pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca odigrat ćemo novi veliki kviz općeg znanja i kulture. Tijekom dva sata igre, postavit ćemo vam 80 pitanja raspoređenih u šest kategorija kojima ćemo testirati vaše znanje iz svih mogućih područja od Amelie i azbesta do Zemuna i zobenih pahuljica. Uz standardna pitanja koja očekujete na jednom pub kvizu, bit će tu i ABC pitalica, zagonetki, asocijacija i poneka divota nastala u Paintu bez korištenja klasičnog miša.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica (neovisno o broju članova) naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što trebate napraviti da zaigrate jest okupiti ekipu, imati stabilnu internetsku vezu i prijaviti se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Live stream Opći KRiP možete zaigrati s prijateljima, partnerima, obitelji ili sami, a zahvaljujući raznoraznim aplikacijama za komunikaciju možete se bez problema povezati s Plenkovićevim trećim podbratkom ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška ekipa. Kako god odlučili zaigrati KRiP, pokušat ćemo vam dati malo kvalitetne razbibrige prije novog radnog tjedna!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (28. 2.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter