Pripremite si večeru, okupite se na kavi: KRiP je tu da vam tjedan popravi! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 7. 3. - 20:00 - internet

Pripremite si večeru, okupite se na kavi: KRiP je tu da vam tjedan popravi!

Novi tjedan, nova prilika za kripovsko druženje! U nedjelju, 7. ožujka, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo 21. po redu Live stream Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Kviz će trajati nešto kraće od dva sata, a uz 80 pitanja i 6 kategorija ispitat ćemo vaše znanje iz svih mogućih područja od alabastera i Amnesty Internationala do Zelene akcije i Zidanea. Kviz će voditi omiljeni stand-up komičar Goran Vugrinec. Osim standardnih pubkvizaških pitanja, za vas smo pripremili i uobičajenu dozu ABC pitalica, asocijacija, zagonetki i poslastica iz Paintove škole za umjetnost i dizajn.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje okruglih 50 kuna po ekipi, a sve što vam treba za igru su stabilna internetska veza i malo dobre volje. Želite li zaigrati novi KRiP, prijavite svoju ekipu putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Kako biste zaigrali kviz, možete okupiti ukućane, obitelj ili pozvati prijatelje na butelju vina, a zahvaljujući brojnim dostupnim aplikacijama možete se bez problema povezati s Nepomirljivim razlikama između Kim i Kanyea ili kako se već zove vaša uobičajena ekipa za pub kvizove. U kakvom god sastavu odlučite odigrati kviz, imate našu riječ da ćemo se potruditi napuniti vas pozitivnom energijom prije još jedne šihte u rudniku!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (7. 3.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter