Prepoznajte izvođača, pogodite notu: Glazbeni kviz na opću divotu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 20. 1. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Prepoznajte izvođača, pogodite notu: Glazbeni kviz na opću divotu!

Nakon puno mjeseci u KRiP-ovu ponudu vraća se glazbeni kviz.

U četvrtak, 20. siječnja, najzabavniji mogući test za glazbi sklone kvizomane odigrat će se paralelno na live streamu i uživo u novozagrebačkom klubu Metropolis.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom najvećeg fana Enye i povremenog stand-up komičara Gorana Vugrineca zaigrat ćemo kviz sastavljen od stotinjak pitanja raspoređenih u sedam kategorija. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, s početkom u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Uz za-radio-stvoren glas našeg samozatajnog voditelja-rezidenta, super ćemo se zabaviti u ovoj dvosatnoj provjeri vašega glazbenog znanja. Svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje (osim 50 kuna, jasno) stabilna je internetska veza.

Pripremite uši za četvrtak navečer!

Prijavite se na KRiP Newsletter