Prepoznaj Spielberga, pronađi Ganu: Novi live stream KRiP na vašem ekranu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 15. 11. - internet - 21:00

Prepoznaj Spielberga, pronađi Ganu: Novi live stream KRiP na vašem ekranu!

Dva su uspješna jesenska live stream izdanja kviza iza nas – vrijeme je i za treći. U nedjelju, 15. studenog, s početkom u 21:00 sat zaigrat ćemo sveukupno šesto izdanje Live stream Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od 80 pitanja i 6 kategorija. Kviz će trajati nešto malo kraće od dva sata, a u njemu ćemo pokušati na zabavan način ispitati što je više moguće područja znanja od Aladina i arhitekture do Zare i zombi apokalipse. Kao i uvijek, vaše znanje nećemo samo testirati klasičnim pitanjima, već i zagonetkama, ABC pitanjima, asocijacijama, užasnim radovima iz Painta… Live stream Opći KRiP #6 svojim ugodnim glasom i besprijekornom dikcijom vodit će ponajbolji domaći stand-up komičar Goran Vugrinec Goc.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije imati maksimalno pet osoba u timu, a ekipnu ulaznicu naplaćujemo 50 kuna (neovisno o broju igrača u ekipi). Ako želite zaigrati, okupite svoju kvizašku ekipu i prijavite je putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (jedan za prvi dio kviza, jedan za drugi). Kviz će se u nedjelju u 21:00 emitirati na KRiP-ovom Twitch kanalu – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakoga dijela kviza proći ćemo kroz sve točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici. O točnom vremenu objave poretka bit ćete obaviješteni za vrijeme prijenosa – on ovisi isključivo o broju ekipa koje odluče sudjelovati.

Svoju ekipu možete sastaviti od ukućana, možete se s bocom vina okupiti kod prijatelja doma, a na raspolaganju vam je i sva sila modernih aplikacija za povezivanje sa svojim kvizaškim društvom. Samo se pobrinite da imate stabilnu internet vezu. 🙂 Kako god odlučite zaigrati, obećajemo da ćemo se potruditi zabaviti vas na par sati i pokušati unijeti malo normalnoga u nenormalnost koja nas okružuje.

Kratke upute

1) prijavite ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun i dva obrasca za igru (za prvi i drugi dio kviza)

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 21:00 u nedjelju (15. 11.)

5) gledate i slušate kviz ovdje na Twitchu točno u 21:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i vidite jeste li riješili bolje od Đurđe iz stana ispod!

Prijavite se na KRiP Newsletter