Prepoznaj glumca po nosu, državu po boji: Najbolji kviz u Sigetu stoji! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 01. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Prepoznaj glumca po nosu, državu po boji: Najbolji kviz u Sigetu stoji!

Listopad ćemo otvoriti kako najbolje znamo: još jednim superdinamičnim kvizom općeg znanja i kulture!

U nedjelju, 1. listopada, s početkom u 19:30 sati okupit ćemo se u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) kako bismo uživali u četvrtom kolu naše jesenske lige općeg znanja. Kao i uvijek, možete očekivati šareni kviz sastavljen od stotinjak pitanja, vrhunske nagrade koje su osigurali naši pokrovitelji i uvijek nadahnuto vođenje stand-up majstora Gorana Vugrineca. Naravno, ako vas ligaško natjecanje ne zanima ni najmanje i samo tražite super zanimaciju za jednu večer, naša podrumska vrata širom su vam otvorena.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a mjesto na kvizu za svoju ekipu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati nastavit ćemo našu tradiciju igranja online kviza. Live stream Opći KRiP #130 ponudit će vam standardnih devedesetak minuta odlične kvizaške zabave, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke pivske nagradne pakete. Svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje, a ekipna karta naplaćuje se 6.64 eura:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter