Premijerno izdanje MovieManiaca u Gardenu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 19. 7. - 20:30 - The Garden Brewery

Premijerno izdanje MovieManiaca u Gardenu

Filmoljupci i filmoljupke – pogotovo onaj dio vas koji gušta u igranju kvizova u vrhunskom ambijentu uz prefinu pivu – počujte!

Kad je ovaj super kviz?

U utorak, 19. srpnja, s početkom u 20:30 sati u prekrasnom vrtu The Garden Breweryja (Slavonska avenija 26/1) odigrat ćemo premijerno izdanje MovieManiaca, našeg novog superkul kviza u potpunosti posvećenog svijetu filma.

Ovaj dinamičan, veseo i ni slučajno pretežak kviz će trajati otprilike dva sata, a sastojat će se od osamdesetak pitanja raspoređenih u šest kategorija. Pod vodstvom našeg velikog popkulturnog znalca Luke super ćemo se zabaviti prisjećajući se mnogih genijalnih i manje genijalnih filmskih ostvarenja holivudske, hrvatske, ali i svjetske kinematografije.

Ima kakvih nagrada?

Kako to obično biva, za najbolje ekipe pripremili smo i fenomenalne nagrade koje su osigurali naši partneri: The Garden Brewery i Submarine Burgers.

Kako se prijaviti?

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ekipna ulaznica naplaćuje se 80 kuna. Ulaznice se prodaju isključivo online putem: nakon što ispunite našu prijavnicu, na mejl će vam stići ponuda. Pošaljite nam potvrdu uplate i vaše mjesto na MovieManiacu bit će rezervirano. Svoju ekipu možete prijaviti klikom ovdje:

Vidimo se na MovieManiacu u utorak!

Prijavite se na KRiP Newsletter