Službena premijera KRiP-a krajem siječnja u Metropolisu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi

Službena premijera KRiP-a krajem siječnja u Metropolisu

Svi pubkvizaški entuzijasti zagrijani za super druženje, sve prekaljene kvizaške ekipe gladne novih trijumfa – posudite nam svoje uši i oči. Vrijeme je za službenu premijeru našega kviza!

U nedjelju, 26. siječnja, s početkom u 19:30 sati u fino uređenom novozagrebačkom Metropolis Clubu odigrat ćemo debitantsko izdanje KRiP-a, novoga kviza koji smo za vas pripremili s puno truda i uzbuđenja. S najboljim hrvatskim stand-up komičarom Goranom Vugrinecom Gocom u ulozi MC-ja, zaigrat ćemo veliki kviz općeg znanja i kulture sastavljen od više od stotinu pitanja raspoređenih u devet kategorija. Uz pomoć naših partnera osigurali smo fenomenalan nagradni fond za najuspješnije ekipe, a čak i ako ne osvojite baš ništa, pobrinut ćemo se da s KRiP-a doma odete lijepo zabavljeni i nasmijani.

Kviz se može igrati u ekipama sastavljenim od najviše četiri osobe, sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi, a kako je broj stolova u Metropolisu ciljano ograničen zbog komfora posjetitelja, sve zainteresirane pozivamo da okupe svoje timove i prijave se putem ove naše male prijavnice:

Kao što smo spomenuli, premijerni KRiP bit će sastavljen od preko 100 pitanja. Za vas smo pripremili šarene i vrckave kategorije kojima ćemo pokriti dobar dio spektra općeg znanja i kulture.

Više o samim kategorijama i cijeloj strukturi, jasno, čut ćete na kvizu. Vidimo se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter