Prelazak na Entrio - FAQ - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi

Prelazak na Entrio - FAQ

S obzirom na to da će novi sustav prijave i plaćanja kotizacija zahtijevati jedan kraći period navikavanja, sastavili smo popis najčešćih pitanja i odgovora koji bi svim ekipama mogao pomoći u slučaju da su zbunjene.

Zašto prelazite na Entrio, sve je funkcioniralo dobro i bez njih?
Prelazak na Entrio neće samo ubrzati proces prijave na kvizove i plaćanja kotizacije za kvizove, čime će se korisničko iskustvo sudionika KRiP kvizova definitivno povećati, već će i nama kao organizatorima omogućiti da se koncentriramo na kreativne i uzbudljive projekte poput pokretanja novih kvizova, organizacije tematskih kvizova i općenito podizanja KRiP-a na još višu razinu.

Dok je prijašnji sustav primanja prijava i naplate kotizacija funkcionirao odlično zahvaljujući neprekidnom angažmanu članice našeg organizatorskog tima, novi sustav olakšat će proces na oba kraja organizacijskog spektra – i publici i organizaciji. Entrio nudi veliki raspon mogućnosti plaćanja i više neće biti potrebe za slanjem screenshotova i potvrda plaćanja.

Zašto ste povisili cijenu ulaznica?
Nismo povisili cijenu nijedne ulaznice za KRiP kvizove. Baš suprotno, cijenu ekipne ulaznice za peteročlanu ekipu snizili smo za jednu kunu. Dok je cijena ulaznica za kviz ista ili mrvicu smanjena, na svaku transakciju Entrio će uzimati naknadu od osam kuna. Ovaj minimalni porast ukupne cijene ne ide nama u džep, a sveukupno gledano, pojednostavit će i olakšati postupak sudjelovanja na kvizu.

Zašto je cijena ekipne ulaznice za pet članova sad 99 kuna, kakve su to Konzum gluposti?
Na svaku transakciju koja se provede, Entrio naplaćuje dodatan iznos od osam kuna. U slučaju da cijena početne transakcije iznosi 100 kuna ili više, cijena Entrijeve naknade iznosi dvanaest kuna. U nastojanju da kvizašicama i kvizašima smanjimo bilo kakav dodatni trošak, cijenu ekipne ulaznice za peteročlanu ekipu spustili smo na 99 kuna kako bi Entrijeva naknada iznosila minimalnih osam kuna.

Što ako prijavim ekipu od, recimo, tri člana i onda naknadno želim dodati još dvije članice?
Kao i dosad, uvijek je moguće naknadno dodati članove u ekipu koju ste prijavili. Međutim, kako Entrio na svaku transakciju – neovisno o tome radi li se o jednoj ulaznici ili njih pet – naplaćuje naknadu od osam kuna, pokušajte se na vrijeme organizirati kako biste odmah u startu prijavili točan broj članova ekipe.

Što ako platim ulaznicu, ali zbog više sile moja ekipa ne može doći na kviz?
Kao i dosad, u slučaju da ne možete zaigrati kviz zbog više sile, vaše kotizacije možemo prebaciti na neki od KRiP-ovih kvizova u budućnosti. U tom slučaju, samo nam pošaljite mail na krip.kviz@gmail.com.

Što ako platim ulaznicu za pet osoba, a na kvizu nas na kraju bude samo troje?
Nema problema: na tom kvizu obratite se organizatorima i mi ćemo zapisati da ste kupili više ulaznica nego što ste iskoristili. Kod sljedeće prijave na naše kvizove prijavit ćete i platiti odgovarajuće smanjen broj ulaznica.

Mogu li na licu mjesta, u Metropolisu, prijaviti svoju ekipu neposredno prije početka kviza?
Moguća je prijava nesporedno pred početak kviza u slučaju da je na kvizu ostalo slobodnih mjesta i da možete preko mobitela kupiti ulaznicu za svoju ekipu preko Entrija. Ako u zadnji čas odlučite da želite zaigrati naš kviz, nemojte čekati par minuta prije početka kviza – uzmite si barem petnaest minuta vremena i prijavite ekipu preko Entrija.

Hoće li se iskustvo igranja KRiP-a na bilo koji način promijeniti prelaskom na Entrio?
Iskustvo igranja KRiP-a, neovisno o tome igrate li uživo u Metropolisu ili putem live streama, ostat će nepromijenjeno. I dalje je riječ je jednako zabavnim, opuštenim i raznovrsnim kvizovima. Jedino što se promijenilo je način prijave i plaćanja kotizacije.

Prijavite se na KRiP Newsletter