Predviđeno je zahlađenje, a i pljusak s njim - KRiP se seli na live stream! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 29. 8. - 20:00 - internet

Predviđeno je zahlađenje, a i pljusak s njim - KRiP se seli na live stream!

Vremenska prognoza za vikend nije bajna, a mi joj odgovaramo kišom novih pitanja. U nedjelju, 29. kolovoza, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 41. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom jednog od ponajboljih zagrebačkih kvizaša Luke Puovića zaigrat ćemo novi kviz od osamdesetak pitanja i osam kategorija, a uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu i lijep broj asocijacija, zagonetki, ABC pitalica i noćnih mora iz Painta.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam je potrebno za ugodnu večer uz KRiP stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, rezervirajte kraj tjedna za nas i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici idući dan.

Pozovite društvo kod sebe doma, pozovite sami sebe kod društva doma ili se putem neke od aplikacija povežite se s Dnevnikom Ane Šank ili kako se već zove vaša standardna ekipa za kvizove. Slušamo se u nedjelju u 20:00 sati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (29. 8.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter