nedjelja, 8. 11. - Metropolis - 17:30

Predvečer odigraj Opći KRiP #29, super se zabavi pa lijepo u krevet

U nedjelju, 8. studenog, s početkom u 17:30 sati u prostoru Metropolis Cluba (Avenija Dubrovnik 10) održat će se 29. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom velikog ljubitelja svojih pasa Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo novi kviz od stotinjak pitanja i devet kategorija. Ostatak priče znate: super nagrade za najbolje i najsretnije ekipe osigurali su naši pokrovitelji, svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako je broj stolova vrlo ograničen, sve zainteresirane pozivamo da okupe ekipu, rezerviraju nedjelju predvečer za super kviz i prijave se putem ove poveznice:

Vrijedi podsjetiti, u Metropolisu se pridržavamo svih mogućih i nemogućih mjera i preporuka, kapacitet je ograničeniji od vokabulara Jona Snowa u zadnjoj sezoni, punktovi za dezinfekciju brojniji su od pitanja o nogometu, a stolovi su toliko razmaknuti da slalom oko njih mogu istovremeno voziti i Janica i Ivica.

I druga napomena, imali smo poveći broj ekipa na listi čekanja za prošlu nedjelju. Ako slučajno ispadne da ste rezervirali stol na kvizu, ali ipak ne možete doći, budite super i javite nam na vrijeme da ionako malobrojni stolovi ne zjape nepotrebno prazni. Hvala i veliki pozdrav od ekipe KRiP-a!

Sljedeći kvizovi

16. 1. (nedjelja) – Opći KRiP #44 – 19:30
January 11, 2022
16. 1. (nedjelja) – Live stream Opći KRiP #55 – 20:00
January 11, 2022
20. 1. (četvrtak) – Glazbeni KRiP #2 – 19:30
January 14, 2022

Stalkajte KRiP na Facebooku