Pred nama je jubilej baš lijep/lep/lip, u nedjelju je 30. live stream KRiP! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 9. 5. - 20:00 - internet

Pred nama je jubilej baš lijep/lep/lip, u nedjelju je 30. live stream KRiP!

Novi tjedan, nova prilika da krivo izgovorimo Lavoisier. U nedjelju, 9. svibnja, s početkom u standardnih 20:00 sati zaigrat ćemo jubilarno 30. live stream izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Naš voditelj i član najpopularnijeg stand-up kvinteta u regiji Goran Vugrinec provest će nas kroz novi veliki kviz sastavljen od osamdesetak pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Abrahama i akupunkture do zemunica i Zeusa. Uz uobičajena direktna pubkvizaška pitanja, tu je i cijeli niz ABC pitalica, zagonetki, asocijacija i Paintovih napada na osjetilo vida.

Želite li sudjelovati, okupite ekipu od maksimalno pet članica/članova, uplatite okruglih 50 kuna kotizacije, rezervirajte nedjelju navečer za KRiP i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Pozovite drage osobe na flašu vina, uspavajte djecu, probudite bake i djedove ili se pomoću neke superkul aplikacije povežite s Na plaži su kratke noge ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška ekipa. Koji god bio vaš omiljeni način igranja kviza, imate našu časnu pionirsku da ćemo opet pokušati napregnuti vaše vijuge i namamiti osmijeh na lice. Ako dobro podnosite alkohol, predlažemo igranje KRiP-ove verzije drinking gamea, gdje eksate medicu kad god voditelj šmrcne.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (9. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

 

Prijavite se na KRiP Newsletter