Povod za druženje i izazov umu: Najbolji kviz igra se u podrumu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 05. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Povod za druženje i izazov umu: Najbolji kviz igra se u podrumu!

U nedjelju, 5. ožujka, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo 98. po redu Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Uz besprijekorno vodstvo majstora stand-up komedije Gorana Vugrineca, u odličnoj atmosferi zabavit ćemo se uz stotinjak pitanja i devet kategorija, a bogat nagradni fond za najsretnije i najbolje pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Maredo, Francuska priča i Escape Art.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da što prije rezerviraju svoje mjesto kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati, po dobro uhodanoj tradiciji, odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Kao i uvijek, čeka vas devedeset minuta super kvizaške zabave, a poneka ekipa večer će okruniti i lijepom nagradom. Pravila igre vrlo su jasna: sve ekipe smiju imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter