Povedite dečke, pozovite cure: Nema boljeg od KRiP-ove opće kulture! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 23. 1. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Povedite dečke, pozovite cure: Nema boljeg od KRiP-ove opće kulture!

U nedjelju, 23. siječnja zaigrat ćemo novo izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Kao i uvijek, kviz ćemo paralelno vrtjeti u Metropolis Clubu i putem live streama.

S početkom u 19:30 sati i pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca , u novozagrebačkom ćemo Metropolisu odigrati Opći KRiP #45. S devet kategorija i više od stotinu pitanja, za vas smo pripremili novu zabavnu i opuštenu provjeru znanja, a za najbolje i najsretnije pripremili smo i odlične nagrade.

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane molimo da se prijave što je prije moguće:

S odmakom od pola sata – dakle, točno u 20:00 – odigrat ćemo i Live stream Opći KRiP #56. Uz ugodan glas misterioznog KRiP-ovca zabavit ćemo se s osamdeset pitanja opće kulture, a najsretnije ekipe čekaju i lijepe nagrade. Svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu prijavite klikom na ovu prijavnicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju na novom KRiP-u!

Prijavite se na KRiP Newsletter