Poučna zabava i prilika za druženje vrijedna: KRiP kviz kao kruna tjedna! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 27. 3. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Poučna zabava i prilika za druženje vrijedna: KRiP kviz kao kruna tjedna!

Novi Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture, zaigrat ćemo u nedjelju navečer.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolis Clubu ćemo slušati voditelja i stand-up komičara Gorana Vugrineca kako masakrira francuska imena i hrvatski pelin. Veseli kviz sastojat će se – kao i uvijek – od stotinjak pitanja podijeljenih u ni manje ni više nego devet kategorija. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dva i maksimalno pet članova, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a vrlo ograničen broj stolova u Metropolisu znači da biste se trebali prijaviti što je prije moguće klikom na ovu poveznicu:

Važno: svoje mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon što primite našu ponudu. Ulaznice se prodaju isključivo online – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

S početkom u 20:00 sati odigrat ćemo i online verziju kviza. Uz ugodan glas našeg radijskog KRiP-ovca zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP #65. Pravila su jasna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se simboličnih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim i prijavite se ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju na novom festivalu znanja i kulture!

Prijavite se na KRiP Newsletter