Ponovno dvostruki program: Opći KRiP i premijera novog formata - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 2. 7. // nedjelja, 5. 7. - Metropolis

Ponovno dvostruki program: Opći KRiP i premijera novog formata

Ovaj tjedan čekaju nas dva kvizaška spektakla u Metropolisu. U četvrtak, 2. srpnja, s početkom u 20 sati, zaigrat ćemo prvu epizodu novog formata kviza općeg znanja i kulture pod imenom Jack the KRiPper i Pramen mudraca, a tri dana kasnije, u nedjelju (5. 7.) također u 20 sati, čeka nas dvanaesto izdanje dobro vam poznatog Općeg KRiP-a.

Oba kviza vodit će primarijus domaće stand-up scene i veliki kvizoman Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a svoju ekipu možete prijaviti klikom na ove kul prijavnice:

Jack the KRiPper i Pramen mudraca nešto je drukčiji kviz sastavljen od sveukupno šest kategorija i 80 bodova. Uz standardna tekstualna pitanja, bit će tu slikovnih zagonetki, klađenja, lakših i težih audio izazova…Ovim zabavnim kvizom u trajanju od dva sata pokrit ćemo sva moguća područja općeg znanja.

U skladu s općim preporukama, kapacitet Metropolisa značajno je smanjen i omogućuje ugodno igranje bez da si međusobno visite za vratom, a na ulazu u klub postavljena su sredstva za dezinfekciju, tako da se jedino morate brinuti o tome koji je odgovor na ono glupo trinaesto pitanje.

Čekamo vas u četvrtak i nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter