Ponedjeljak se približava i to vas nervira, ali KRiP u nedjelju opće znanje testira! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 8. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Ponedjeljak se približava i to vas nervira, ali KRiP u nedjelju opće znanje testira!

U nedjelju, 28. kolovoza, naš kviz općeg znanja ponovno će se paralelno igrati uživo i putem live streama.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) zaigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a. Stotinjak pitanja, devet kategorija, dva sata dobre kvizaške zabave i uvjerljivo najbolji nagradni fond. Okupite svoju ekipu od maksimalno pet članica/članova, prijavite se klikom na prijavnicu ispod ovog odlomka i zabavite se s nama u nedjelju navečer! Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi.

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati odigrat ćemo i online izdanje kviza. Live stream Opći KRiP #84 vodit će naš radijski voditelj zavodljive dikcije, a čeka vas bogat i zabavan kviz od osamdesetak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja od algebre i Amarcorda do Zelde Fitzgerald i zelja. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Prijavite se klikom ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter