Po dobro običaju, krajem tjedna - kvizaška poslastica stiže jedna! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 11. 06. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Po dobrom običaju, krajem tjedna - kvizaška poslastica stiže jedna!

U nedjelju, 11. lipnja, u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo naš novi Opći KRiP, veseli i dinamični kviz općeg znanja i kulture. S početkom u 19:30 sati, pokušat ćemo se super zabaviti uz intenzivno rešetanje znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond osigurali su GRIF, Palačinke.hr, Pappar, El Toro, Laser tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po glavi, a svoj tim možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati isti ćemo kviz odigrati i na internetskim vodama. Naš novi Live stream Opći KRiP vodit će tajanstveni voditelj anđeoske dikcije, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke lijepe poklone. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i čujemo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter