Pivo se točilo, grlo se močilo: KRiP kviz se vraća u osamdesete! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 27. 4. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Pivo se točilo, grlo se močilo: KRiP kviz se vraća u osamdesete!

Uz zvukove sintisajzera ponovno sjedamo u kvizaški DeLorean, ali ovaj put putujemo malo više u prošlost. U srijedu, 27. travnja, po prvi ćemo put zaigrati KRiP kviz općeg znanja i kulture u potpunosti posvećen osamdesetim godinama.

U novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo vrlo veseli i šareni kviz pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca. Za vas smo pripremili stotinjak pitanja i super nagradni fond, a pravila za igru su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta kluba sve zainteresirane pozivamo da se prijave što prije ovdje:

Važno: svoj stol na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon primanja ponude. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati odigrat ćemo i ništa manje veselo online izdanje istoga kviza. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, rezervirajte srijedu navečer za nostalgično putovanje u prošlost i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Vidimo se i slušamo u osamdesetima!

Prijavite se na KRiP Newsletter