Pivo na stolu, papir za igru u krilu: KRiP se vraća u velikom stilu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 21. 8. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Pivo na stolu, papir za igru u krilu: KRiP se vraća u velikom stilu!

Nakon kraće pauze vraćamo se kraj tjedna činiti malo manje bolnim.

U nedjelju, 21. kolovoza, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja. Pod vodstvom našeg podravskog veleposlanika Jurja zaigrat ćemo veseli i dinamični kviz sastavljen od 80 pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo fenomenalan nagradni fond.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a želite li se s nama super zabaviti u Metropolisu u nedjelju, samo prijavite svoju ekipu klikom ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Live stream Opći KRiP #83 vodit će naš tajanstveni voditelj baršunastoga glasa, a pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Prijavite svoj tim ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter