Osamdeset pitanja i dva sata gušta: Jubilarni live stream KRiP se u nedjelju ne propušta! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 13. 12. - 20:00 - internet

Osamdeset pitanja i dva sata gušta: Jubilarni live stream KRiP se u nedjelju ne propušta!

Nakon što je deveto online izdanje našeg Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture, prošli tjedan zaigrala nevjerojatna 161 ekipa, jedva čekamo jubilarku koja se polako približava. U nedjelju, 13. prosinca, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 10. po redu Live stream Opći KRiP.

Osamdeset pitanja raspoređenih u šest kategorija čitat će vam stand-up majstor i poluprofesionalni šetač pasa Goran Vugrinec Goc, a tijekom nešto manje od dva sata igre pokušat ćemo ispitati što je više moguće područja općeg znanja od albatrosa i Amsterdama do Zorice Kondže i zumbula. Kao što možda već i znate iz iskustva, uz standardne “pitanje-odgovor” prepreke pripremili smo vam i ABC pitanja, igru asocijacija, zagonetke i poneko ruglo iz Painta.

Ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna (neovisno o broju članova), a svaki tim koji želi sudjelovati smije biti sastavljen od maksimalno pet osoba. Ako se želite malo opustiti i dobro zabaviti, napravite kokice, ohladite pivo i s nama proslavite činjenicu da smo još jedan tjedan bliže povratku u normalnost. Ekipu prijavite ovdje:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju kvizašku ekipu možete sastaviti od ukućana, rođaka iz Brazila, susjeda, onih epidemiologa koje je Plenković odstranio iz Znanstvenog savjeta pa su slobodni u nedjelju navečer, a uvijek postoji opcija da se spojite sa svojom standardnom pubkvizaškom ekipom preko neke od dostupnih aplikacija. Samo se pobrinite da imate stabilnu internet vezu. Kako god odlučite zaigrati KRiP, obećajemo da ćemo dati sve od sebe da vam lijepo zaokružimo tjedan. 🙂

 

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (13. 12.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite – neka jedine brojke koje rastu budu vaši bodovi!

Prijavite se na KRiP Newsletter