Opći KRiP XX - jubilarka u petak! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 4. 9. 2020. - 20:00

Opći KRiP XX - jubilarka u petak!

U petak, 4. rujna, s početkom u 20 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) čeka nas pomalo slavljeničko izdanje Općeg KRiP-a. Zašto slavljeničko, pita se vjerojatno nitko? Zato što je riječ o 20. izdanju našeg kviza općeg znanja i kulture, što, s obzirom na opće okolnosti u zadnjih pola godine, i nije mala stvar.

Pod vodstvom stand-up meštra Gorana Vugrineca Goca zaigrat ćemo kviz od nešto više od dva sata tijekom kojih ćemo kroz stotinjak pitanja i devet kategorija obraditi što je više moguće područja znanja od aliteracije do zoroastrizma. U skladu s općim preporukama, kapacitet Metropolisa debelo je ograničen, stolovi su postavljeni na propisanom razmaku, a na nekoliko punktova u prostoru čekat će vas sredstva za dezinfekciju. Baš zato što je broj mjesta ograničen, sve zainteresirane ekipe pozivamo da se dogovore, okupe i zatim prijave putem ove poveznice:

Sve ekipe smiju biti sastavljene od maksimalno četiri članice/člana, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a naši pokrovitelji će se ponovno pobrinuti za fenomenalan nagradni fond. Mala napomena: kviz počinje u 20:00 jer je petak. Dođite s nama proslaviti što još uvijek postojimo!

Prijavite se na KRiP Newsletter