Opći KRiP #3 za pozdravljanje od veljače! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
20. 2., četvrtak - Metropolis

Opći KRiP #3 za pozdravljanje od veljače

Najava usred tjedna? Whaaaat? U četvrtak, 20. veljače, dakle za točno dva tjedna, u Metropolis Clubu zaigrat ćemo Opći KRiP #3, treći po redu kviz općeg znanja i kulture u našoj organizaciji. S početkom u 19:30 sati, novi će kviz ponovno biti sastavljen od stotinu pitanja i devet simpatičnih kategorija. KRiP će opet voditi Goran Vugrinec Goc, Dumbledore naše male škole kvizaštva koji u slobodno vrijeme rastura kao ponajbolji domaći stand-up čarobnjak.

Nikad ne škodi prisjetiti se osnovnih pravila: svaka ekipa koja želi zaigrati KRiP smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a osim malo dobre volje i želje za super zabavom ne morate ponijeti baš ništa. Ugodan prostor Metropolisa složit ćemo tako da ne bude gužvovito, što znači da je kapacitet ciljano ograničen. Želite li zaigrati novi KRiP, svoje ekipe prijavite čim ih skupite klikom na ovu prijavnicu:

Naši super pokrovitelji osigurali su prvoklasne nagrade, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Dođite praviti društvo našem usamljenom logotipu!

Prijavite se na KRiP Newsletter