Opći KRiP #115 // OTVARANJE SEZONE u Metropolisu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 03. 09. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Opći KRiP #115 // OTVARANJE SEZONE u Metropolisu

Dragi naši,

nakon poduže ljetne pauze puni entuzijazma vraćamo se u omiljeni nam Metropolis. Nadamo se da ste malo odmorili svoje moždane vijuge i da ste spremni za naše OTVARANJE SEZONE!

U nedjelju, 3. rujna, s početkom u 19:30 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo zaigrati naš novi kviz općeg znanja i kulture. Na ovom dvosatnom kvizu pod vodstvom stand-up virtuoza Gorana Vugrineca zabavit ćemo se uz stotinjak pitanja i devet kategorija, a za najbolje i najsretnije ekipe osigurali smo zbilja odličan nagradni fond uz pomoć naših dragih pokrovitelja. Na ovom kvizu ukratko ćemo najaviti i našu jesensku ligu koja će početi druge nedjelje u rujnu.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po glavi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da svoje timove prijave kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – na rasporedu je i naše tradicionalno live stream izdanje istoga kviza. Ako vam je KRiP ugodnije ili praktičnije igrati iz udobnosti vlastitog kauča, okupite ekipu od maksimalno pet osoba, rezervirajte nedjelju navečer za 90-minutnu kvizašku poslasticu i nabavite ekipnu ulaznicu za 6.64 eura ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter