Okupite roditelje, javite djeci: Jedan besplatan kviz o zadnjih 12 mjeseci! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 26. 1. - 20:00 - internet

Okupite roditelje, javite djeci: Jedan besplatan kviz o zadnjih 12 mjeseci!

Kako smo prvi KRiP kviz održali 26. siječnja prošle godine, odlučili smo taj datum obilježiti jednim besplatnim malim kvizom o događajima iz Hrvatske i svijeta koji su se dogodili u posljednjih godinu dana. Pod vodstvom stand-up komičara i sudoku majstora Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo kviz od pedesetak pitanja i otprilike sat vremena trajanja tijekom kojeg ćemo se prisjetiti mnogih važnijih događaja iz 2020. godine.

Kako smo napomenuli, kviz je besplatan i nema nikakvih prijava: sve što trebate napraviti jest otvoriti obrazac za ispunjavanje odgovora koji se nalazi na kraju najave i otvoriti naš Twitch kanal u utorak par minuta prije 20:00 sati. (U slučaju da ne vidite prijenos, samo refreshajte.) Princip igre je jednostavan i većini, vjerujemo, dobro poznat: okupite ekipu pred ekranom ili se povežite s njima putem neke od aplikacija za komunikaciju. Kapetanica ili kapetan ekipe odgovore svojeg tima upisuju u obrazac, a nakon što odgovorimo na posljednje pitanje, obrazac ćete predati nama na ispravljanje. Nakon pauze od pet minuta zajedno ćemo proći kroz sve točne odgovore.

Iako je sudjelovanje besplatno, ne znači da neće biti nagrada: tri nasumično odabrane ekipe nagradit ćemo besplatnim upadima na naš sljedeći Live stream opći KRiP, koji igramo u nedjelju. Slušamo se u utorak navečer!

Prijavite se na KRiP Newsletter