Okupite prijatelje, probudite tetu: Fešta znanja u Metropolisu i na netu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 4. 12. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Okupite prijatelje, probudite tetu: Fešta znanja u Metropolisu i na netu!

Da je kraj tjedna rezerviran za KRiP i ptice na grani znaju, ali ne škodi poslati i jedan podsjetnik!

U nedjelju, 4. prosinca, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo novi kviz općeg znanja u produkciji KRiP-a. Pod vodstvom maga stand-up komedije Gorana Vugrineca, u odličnoj atmosferi ćemo se zabaviti uz dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja, a najbolje i najsretnije ekipe nagradit ćemo nevjerojatnim nagradnim fondom koji smo osigurali u suradnji s našim partnerima. Početak prosinca mnogim ekipama tako će uljepšati GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Francuska priča, Fuentes, El Toro, Laser tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Iako je ovaj kviz posve individualan u smislu da ga bilo koja nova ili stara ekipa može zaigrati, to je ujedno i jubilarno deseto kolo naše jesenske kvizaške lige.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a želite li osigurati svoj stol ispred naših platna i ekrana požurite s kupovinom Entrio ulaznice za kviz:

U 20:00 sati zaigrat ćemo 98. izdanje našeg live stream kviza općeg znanja. Kviz će voditi KRiP-ov interni slavuj, a pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za dobru zabavu stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Čekamo vas u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter