Okupite ekipu i zaboravite na brige: Igramo prvo kolo Proljetne lige! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 02. 04. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Okupite ekipu i zaboravite na brige: Igramo prvo kolo Proljetne lige!

U nedjelju, 2. travnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo naš novi kviz općeg znanja i kulture. Iako je riječ o prvom kolu naše proljetne lige, koja će se sastojati od dvanaest kvizova koji će završiti u lipnju, ovom kvizu možete pristupiti neovisno o tome želite li zaigrati ligu ili ne. Kao i uvijek na našim kvizovima u Metropolisu, očekuje vas par sati super kvizaške zabave s vrhunskim nagradnim fondom za najbolje i najsretnije ekipe. Nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Metropolis Club, Maredo, Full Circle i Escape Art.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da svoju ekipu prijave što je prije moguće kupovinom ulaznice putem Entrija:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Kao i uvijek, u 20:00 sati iste večeri zaigrat ćemo online izdanje kviza. Okupite se na kauču ispred televizora, povežite s prijateljima u Berlinu ili rodbinom u Irskoj i uživajte u devedeset minuta našeg čeprkanja po vašim mozgovima. Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter