Okupite ekipu, baku, stričeve i tete: Novo kolo KRiP-a donosi neke novitete! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 20. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 live stream

Okupite ekipu, baku, stričeve i tete - novo kolo KRiP-a donosi neke novitete!

I dok našu kvizašku priču nastavljamo po starom – organizacijom dvostrukog kviza općeg znanja u nedjelju navečer, u Metropolisu i putem live streama – poduzeli smo novi korak koji će svima olakšati prijavu na naše kvizove, a time generalno podignuti i iskustvo igranja KRiP-a. Od ovog tjedna na KRiP kvizove možete se prijaviti isključivo putem platforme Entrio.

PRELAZAK NA ENTRIO – POPIS ČESTIH PITANJA I ODGOVORA

Odlučili smo unaprijediti i ubrzati naš sustav prijave na kvizove tako da ćemo, počevši s ovonedjeljnim kvizovima, prijeći na platformu za prodaju ulaznica – Entrio, preko koje ćete moći kupiti ulaznice za KRiP kvizove uživo i online i – odmah dobiti rezervaciju stola ili materijale za igru live stream verzije. Na ovaj način postupak prijave na naše kvizove (kako u Metropolisu, tako i putem live streama) bit će lakši, brži i kvalitetniji: naime, Entrio nudi više mogućnosti plaćanja kotizacije i vaše vrijeme bit će ušteđeno jer više nećete morati slati potvrde plaćanja ili screenshotove vaših ekrana. S obzirom na to da za svaku transakciju Entrio naplaćuje naknadu od osam kuna, ekipe koje naše kvizove igraju uživo u Metropolisu potičemo da budu što preciznije prilikom prijave: ako prijavite četiri člana ekipe i za dva dana shvatite da želite priključiti i petog, to je sasvim u redu, ali za tu dodatnu ulaznicu od 20 kuna morat ćete platiti istu proviziju koju ste platili za prethodna četiri člana.

Sad kad smo riješili tehničke informacije, prijeđimo na sami kviz. U nedjelju, 20. studenog, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo novo izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Ovotjedni kviz ujedno je i osmo kolo naše jesenske lige, ali ekipe koje se ne zamaraju previše ukupnom pobjedom ta informacija ne treba obeshrabriti: neovisno o tome igrate li ligu ili ne, slobodno možete zaigrati KRiP u nedjelju jer svaki kviz tretiramo individualno po pitanju koncepta, ali i nagrada.

Nagradni fond za kviz u nedjelju pripremili su naši dragi partneri: GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Maredo, Full Circle, Toccare i Metropolis. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da ulaznicu kupe što je prije moguće. Ulaznice se kupuju putem sustava Entrio, a na svaku transakciju Entrio će naplatiti naknadu od osam kuna. (Ako kupite ulaznicu za pet članova = 99 kuna za ulaznice + 8 kuna Entrio naknada = 107 kuna.) Svoju ekipu možete prijaviti tako da kupite ulaznicu na Entriju:

Prijave za Metropolis su zatvorene zbog napunjenog kapaciteta. Još uvijek je dostupna opcija dodavanja članova u već prijavljene ekipe.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – po običaju ćemo zaigrati online izdanje istoga kviza. Pravila za sudjelovanje na Live stream Općem KRiP-u #96 su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna (plus Entrio naknada od 8 kuna), a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Nakon kupovine ulaznice, sve materijale potrebne za igranje live stream kviza dobit ćete i na Entriju i putem maila. Ulaznicu za svoju ekipu možete kupiti ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter