Okupite dečke, pozovite cure: Stiže KRiP-ov novi test opće kulture! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 21. 2. - 20:00 - internet

Okupite dečke, pozovite cure: Stiže KRiP-ov novi test opće kulture!

Za drugu polovicu tjedna najavljeno je proljepšavanje vremena, a mi ćemo se potruditi dodatno ga uljepšati novim zabavnim kvizom općeg znanja i kulture. U nedjelju, 21. veljače, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 19. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Pod vodstvom vječito veselog stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo veliki kviz sastavljen od osamdeset pitanja i šest kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Albe Longe i anestezije do zefira i Zlatka Saračevića. Kviz će trajati nešto kraće od dva sata, a uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu i obilje zagonetki, asocijacija, ABC pitanja i Paintovih zločina protiv čovječnosti.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a osim malo slobodnog vremena krajem tjedna, sve što vam je potrebno za sudjelovanje je stabilna internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite obitelj ispred televizora, pozovite prijatelje na čašu vina, a zahvaljujući brojnim aplikacijama možete se i povezati s Kedžinim divljim vjetrovima ili kako se već zove vaša standardna ekipa za pub kvizove. U svakom slučaju, vidimo se i slušamo u nedjelju navečer!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (21. 2.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i ponedjeljak dočekate lijepo zabavljeni!

Prijavite se na KRiP Newsletter