Okupi ekipu, zgrabi kavu ili pivo, Opći KRiP ide uživo - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
subota, 25. 4. 2020. - internet

Okupi ekipu, zgrabi kavu ili pivo, Opći KRiP ide uživo

Čini se da nam ispravljanje i sastavljanje rang liste nedostaju više nego kaj smo mislili: u subotu, 25. 4., s početkom u 21:00 odigrat ćemo prvo live stream izdanje našega kviza.

Live stream Opći KRiP je kviz općeg znanja i kulture sastavljen od više od 60 pitanja podijeljenih u 5 kategorija. Sve vas koji ste dosad odigrali naše kvizove – kako uživo, tako i u online varijanti – kao i sve vas koji još niste imali priliku zaigrati KRiP pozivamo da nam se pridružite u subotu i odvojite sat i pol svoje večeri za super kvizašku zabavu.

S obzirom na to da se radi o live stream kvizu, svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba (možete, naravno, igrati i sami), a kotizacije nema. Kviz će funkcionirati jako jednostavno. Nakon što kapetan ili kapetanica prijave svoju ekipu putem ove poveznice…

… dobit će od nas dva obrasca: jedan za prvi dio kviza, jedan za drugi. Dva sata prije početka kviza, dakle u subotu u 19:00, svima koji su se prijavili poslat ćemo link na kojem će točno u 21:00 krenuti live stream kviza. (Isti link objavit ćemo i na Facebooku.) Ako vašu ekipu čine ukućani, okupit ćete se pred ekranom, a ako se želite povezati s kvizaškim drugovima na daljinu, vjerujemo da već imate omiljeni način povezivanja: članovi ekipe kviz će gledati na svojim ekranima, a kapetan/ica će zajedničke odgovore upisivati u obrasce.

Nakon što odigramo prvu polovicu kapetani ili kapetanice ekipa poslat će obrasce s odgovorima, a nakon pauze od deset minuta krenut ćemo s točnim odgovorima i drugim dijelom kviza. Kad završimo drugi dio, predat ćete drugi obrazac i nakon kratke pauze proći ćemo zajedno kroz točne odgovore. Čim sastavimo rang listu objavit ćemo je na našoj Facebook stranici.

Prijave za kviz bit će otvorene do subote u 20:30 sati.

Ukratko:

1) prijavite ekipu putem ove poveznice (uz obavezno ime ekipe i mail)

2) primite naš odgovor s obrascima za igru

3) u subotu u 19:00 dobijete link za live stream kviza na mail (bit će i na Facebooku)

4) povežete se sa svojom ekipom prije 21:00 kad kreće kviz

5) dobro se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter