Okupi ekipu i piće naruči: KRiP kviz u Metropolisu i u vašoj kući! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 05. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Okupi ekipu i piće naruči: KRiP kviz u Metropolisu i u vašoj kući!

U nedjelju, 28. svibnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zabavit ćemo se uz novo, 109. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Osim odlične kvizaške zabave u trajanju od dva sata, kao i uvijek, dočekat ćemo vas s vrhunskim nagradnim fondom koji su pripremili naši sponzori GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Spizza, Green Cakes, Ekipa Kombucha i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a mjesto za svoju ekipu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – odigrat ćemo i live stream verziju istoga kviza. Čeka vas devedeset minuta vrhunskog uznemiravanja moždanih stanica, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke lijepe nagradne pakete. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a svoje mjesto na online kvizu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter