Ohlađena piva i do pet osoba u timu - pridružite nam se na novom KRiP live streamu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 11. 4. - 20:00 - internet

Ohlađena piva i do pet osoba u timu - pridružite nam se na novom KRiP live streamu!

Vremenski uvjeti možda su novi, ali mi zato nastavljamo po starom. U nedjelju, 11. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 26. po redu Live stream Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo novi veliki kviz sastavljen od osamdesetak pitanja iz svih mogućih područja znanja od Adele i Ameriga Vespuccija do Zamke za roditelje i zumbula. Uz uobičajene “pitanje-odgovor” izazove, pripremili smo i nešto zagonetki, ABC pitalica, asocijacija i Paint abominacija.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite ekipu i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Opušteno se zabavite s ukućanima, izazovite prijatelje na dvoboj znanja, okupite društvo ispred TV-a ili se putem neke od aplikacija jednostavno povežite s Popucalim rebatinama ili kako se već zove vaša pubkvizaška ekipa. Kako god odlučite zaigrati KRiP, znate što možete očekivati: malo manje od dva sata dobre kvizaške zabave. 🙂

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (11. 4.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter