Odvojite u petak dvije ure za superzabavni kviz iz pop kulture! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 15. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Odvojite u petak dvije ure za superzabavni kviz iz pop kulture!

Fanovi popkulture, pozor! Svi kojima je Drake draži od Drakona, a RuPaul od Pola Pota – došli ste na svoje. U petak, 15. listopada, zaigrat ćemo prvi Popkulturni KRiP, zabavni i opušteni popkulturni kviz sastavljen od osamdeset pitanja. Kao što je slučaj s našim kvizovima općeg znanja, i ovaj ćemo paralelno odigrati u klubu Metropolis i na live streamu.

Popkulturni KRiP ćemo u Metropolisu odigrati pod vodstvom kvizomana Marka Radeljića s početkom u 19:30 sati. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Kao i uvijek, svi stolovi u klubu bit će postavljeni na pristojnom razmaku, na nekoliko punktova bit će dostupna sredstva za dezinfekciju, a na ulazu će svoju šihtu odraditi naša termalna stanica. Ako želite zaigrati prvi Popkulturni KRiP, okupite svoj tim i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Istu večer u 20:00 sati pod vodstvom veterana pop kulture Luke Puovića odigrat ćemo live stream izdanje istoga kviza. Svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za dobru zabavu stabilna je internetska veza. Okupite ekipu, rezervirajte petak navečer za KRiP i prijavite se putem ove prijavnice:

Za oba kviza pripremili smo poseban i bogat nagradni fond. Vidimo se i slušamo u petak!

Prijavite se na KRiP Newsletter