Odvojite u nedjelju dvije ure za nikad zabavnije testiranje opće kulture! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 3. 4. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Odvojite u nedjelju dvije ure za nikad zabavnije testiranje opće kulture!

U nedjelju, 3. travnja, najnoviji kviz općeg znanja i kulture KRiP-ove produkcije održat će se istovremeno uživo i u online verziji.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu kviz od stotinjak pitanja zaigrat ćemo pod vodstvom stand-up majstora i pasioniranog kroničara automoto scene Gorana Vugrineca. Pravila su jednostavna: svaka ekipa koja želi zaigrati KRiP smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako pazimo na razmak između stolova kapacitet Metropolisa značajno je smanjen u odnosu na predpandemijsko vrijeme.

Važno: stol za svoju ekipu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon što primite našu ponudu. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Okupite svoju ekipu i prijavite se klikom na ovaj link:

Online izdanje istoga kviza, poslasticu pod nazivom Live stream Opći KRiP #66, zaigrat ćemo u 20:00 sati pod vodstvom našeg iskusnog kvizaša s glasom koji topi ledenjake. Veseli kviz od sveukupno 80 bodova sastojat će se od dva poluvremena, a ukupno trajanje svakako će biti ispod dva sata. Svaka ekipa zainteresirana za sudjelovanje smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a mjesto na Twitch kvizu osigurat ćete prijavom putem sljedeće poveznice:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter