nedjelja, 3. 1. - 20:00 - internet

Odvojite dva sata uz dobru volju i s live stream KRiP-om započnite godinu bolju!

Prema najavi, prijave za Live stream Opći KRiP #13 zatvorili smo u 17:00 sati.

Pokušat ćemo se pobrinuti da u 2021. godinu zakoračimo na najzabavniji mogući način. U nedjelju, 3. siječnja, s početkom u 20:00 sati održat ćemo 13. po redu Live stream Opći KRiP, naš online kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up komičara i amaterskog astronauta Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo novi super kviz od osamdeset pitanja i šest kategorija, tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od antifriza i Albanije do Zohana i zoologije. Kao i uvijek, standardnim pubkvizaškim pitanjima društvo će praviti slikovne zagonetke, ABC pitalice, igra asocijacija i poneko ruglo iz Painta.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica neovisno o broju sudionika iznosi okruglih 50 kuna, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje, osim dva sata slobodnog vremena, stabilna je internet veza. Okupite ekipu, rezervirajte nedjelju navečer za premijerni KRiP u novoj godini i prijavite se putem ove poveznice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju ekipu za KRiP možete sastaviti od obitelji, šire rodbine, susjeda, prijatelja… a čudima modernih aplikacija možete se spojiti i sa svojim standardnim pubkvizaškim timom. Kako god odlučite zaigrati KRiP, imate našu riječ da ćemo ovo novo poglavlje naših online kvizaških druženja započeti veselo i opušteno!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (3. 1.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i s glavom punom nevažnih informacija dočekate ponedjeljak!

Sljedeći kvizovi

16. 1. (nedjelja) – Opći KRiP #44 – 19:30
January 11, 2022
16. 1. (nedjelja) – Live stream Opći KRiP #55 – 20:00
January 11, 2022
20. 1. (četvrtak) – Glazbeni KRiP #2 – 19:30
January 14, 2022

Stalkajte KRiP na Facebooku