Odigrajte KRiP da vam vikend ne bude koma - neki u Metropolisu, neki od doma - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 19. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Odigrajte KRiP da vam vikend ne bude koma - neki u Metropolisu, neki od doma!

Nakon punih deset mjeseci čekanja, KRiP kviz se konačno vraća tamo gdje pripada – u Metropolis Club! U nedjelju, 19. rujna, s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo povratnički, 32. po redu Opći KRiP u udobnom i atmosferičnom prostoru novozagrebačkoga kluba na Aveniji Dubrovnik. Pod vodstvom iskusnog kvizaša i čestog igrača KRiP-a Marka Radeljića zaigrat ćemo naš kviz općeg znanja i kulture sastavljen od sveukupno stotinjak pitanja i osam šarenih kategorija. Nakon što ćemo u regularnom dijelu kviza ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Armenije i atributa do Zambije i Zrinka Tutića, u velikom finalu na stejdžu snage će odmjeriti dvije najbolje ekipe. Uz pomoć naših dragih pokrovitelja osigurali smo bogat nagradni fond, a za zabavu će se pobrinuti naša pitanja i uvijek veseli konobari u Metropolisu.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu za kviz.

Stolovi su postavljeni na primjerenom razmaku, sredstva za dezinfekciju teku u potocima, a na ulazu će vas dočekati i naša termalna stanica. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a svoj stol na KRiP-u u Metropolisu rezervirali ste slanjem potvrde plaćanja kotizacije. Prijave za KRiP u Metropolisu zatvorit ćemo čim napunimo kapacitet kluba ili u nedjelju u 18:30 sati. Svoju ekipu za KRiP možete prijaviti klikom na ovu poveznicu:

S obzirom na to da smo proteklih mjeseci organizirali bezbroj online kvizova i upoznali puno super ekipa, odlučili smo nastaviti naš kviz održavati i u live stream izdanju – otprilike u isto vrijeme kad ga igramo u Metropolisu. Dakle, u nedjelju ćemo u točno 20:00 sati zaigrati 43. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Pod vodstvom kvizaškog majstora Luke Puovića odigrat ćemo kviz općeg znanja i kulture na kakav smo vas strukturom, ugođajem i, nadamo se, kvalitetom već naviknuli.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica iznosi okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, rezervirajte nedjelju navečer za KRiP i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju. KRiP vam se veseli!

Prijavite se na KRiP Newsletter