Novi tjedan, za zabavu nova šansa: U nedjelju KRiP-ova općeg znanja renesansa! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 15. 5. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Novi tjedan, nova šansa: U nedjelju KRiP-ova općeg znanja renesansa!

Devet zabavnih i igrivih kategorija, osamdesetak probranih pitanja i otprilike dva sata dobre kvizaške zabave. U nedjelju, 15. svibnja, novo izdanje KRiP-ovog kviza općeg znanja i kulture zaigrat ćemo paralelno uživo i putem live streama.

S početkom u 19:30 sati, u temperaturno ugodnom podrumu Metropolis Cluba odigrat ćemo jubilarno 60. izdanje Općeg KRiP-a. Kviz će voditi stand-up legenda Goran Vugrinec. Svaka ekipa željna igre smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog (i dalje) smanjenog kapaciteta pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće klikom na ovaj link:

Važno: svoje mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon što primite našu ponudu. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati zaigrat ćemo online izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #72 vodit će naš samozatajni kvizaški (ne i životni) veteran ugodnoga glasa, a kao i uvijek, čeka vas minimalno sat i pol standardno zabavnog kopkanja po vašim mozgovima. U duhu fer pleja, svaka ekipa trebala bi biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu za nedjeljni live stream kviz možete prijaviti klikom ovdje:

Slušamo se u nedjelju, a neke od vas i vidimo!

Prijavite se na KRiP Newsletter