Novi tjedan veljaču polako ispraća, a KRiP se u nedjelju na ekrane vraća! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 26. 02. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Novi tjedan veljaču polako ispraća, a KRiP se u nedjelju na ekrane vraća!

Ušli smo debelo u posljednju trećinu veljače, a to znači da nam se približava i posljednja nedjelja u mjesecu.

U nedjelju, 26. veljače, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zabavit ćemo se uz 97. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo veseli kviz općeg znanja sastavljen od stotinjak pitanja, a najbolje i najsretnije ekipe očekuju super nagradni paketi koje su pripremili naši sponzori GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Goat! to go, Fuentes, Smashit – Prva soba za razbijanje, Ekipa Kombucha i Metropolis Club. Iako je riječ o osmom kolu naše zimske lige, svaki je kviz ustvari individualan – može doći bilo koja ekipa željna dobre zabave, ne samo oni timovi koji se natječu u ligi.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog velikog interesa i ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da stol za svoju ekipu rezerviraju kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo preko Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati ćemo odigrati i online verziju istoga kviza. Na Live stream Općem KRiP-u #108 očekuje vas odlična 90-minutna kvizaška zabava uz puno super pitanja – okupite svoj tim, stisnite se ispred televizora s dekicom i čašom vina i provedite još jednu nedjelju navečer uz KRiP.

Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter