Noć vještica se bliži, boljeg izbora nema: KRiP jedan strašan pophoror kviz sprema! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
subota, 29. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Noć vještica se bliži, boljeg izbora nema: KRiP jedan strašan pophoror kviz sprema!

U subotu, 29. listopada, naš kvizaški pogon priprema jednu potpuno drukčiju poslasticu. Noć vještica obilježit ćemo kako najbolje znamo: jednim strašno dobrim pophoror kvizom!

S početkom u 19:30 sati okupit ćemo se u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10), gdje će nas dočekati jeziv kviz sastavljen od osamdesetak pitanja koji će se pozabaviti najpoznatijim i najzabavnijim filmovima, serijama i knjigama iz horor svijeta. Najbolje ekipe na ovom dvosatnom kvizu nagradit ćemo fenomenalnim nagradama u suradnji s našim pokroviteljima, a svima garantiramo dobru zabavu u uvijek opuštenoj atmosferi.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa ohrabrujemo vas da svoj tim prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Smjestite se pred vlastitim ekranima, pripremite grickalice, piće i dekice te uživajte u 90-minutnom horor kvizu uz zajamčeno dobar provod. Pravila sudjelovanja su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu domišljatog imena možete prijaviti klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u subotu!

Prijavite se na KRiP Newsletter