Noć bez zvijezda, zidovi bez vlage: KRiP se vraća u naponu snage! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 19. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Noć bez zvijezda, zidovi bez vlage. KRiP se vraća u naponu snage!

Nakon kraće pauze, naš Opći KRiP – kviz općeg znanja – vraća se u mrak Metropolis Cluba. U nedjelju, 19. studenog, s početkom u 19:30 sati zabavit ćemo se na desetom kolu naše jesenske lige. Kao i uvijek, dočekat ćemo vas s brdom nagrada, super atmosferom i nadamo se zabavnim kvizom. Ako vas ligaško natjecanje ne zanima ni najmanje, svejedno vas dočekujemo raširenih ruku.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta mjesto za svoju ekipu osigurajte kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati, naravno, zaigrat ćemo i online izdanje kviza. Nevjerojatni 137. po redu Live stream Opći KRiP donosi novih devedesetak minuta kvizaške zabave. U duhu fer pleja, svaka ekipa trebala bi biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se!

Prijavite se na KRiP Newsletter