Niste bili u Mačku? Popkulturni KRiP kviz stiže i u live stream verziji! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 2. 2. - 20:00 - online

Niste bili u Mačku? Popkulturni KRiP kviz stiže i u live stream verziji!

Dragi naši kvizoljupci,

s obzirom na zbilja prekrasan interes za naš popkulturni kviz koji smo ovaj tjedan u tri termina odigrali u Crnom mačku, odlučili smo isti kviz odigrati i u online verziji za sve ekipe kojima je Mačak bio predaleko ili nisu uspjeli upasti na listu.

U četvrtak, 2. veljače, u 20:00 sati odigrat ćemo Popkulturni live stream KRiP kviz na Twitchu. Pod vodstvom našeg internog popkulturnog maga radijske dikcije zabavit ćemo se uz veseli 90-minutni kviz posvećen filmovima, serijama, celebrityjima, glazbi i svemu ostalome što je obilježilo popkulturu.

Pravila igre su sljedeća: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica putem Entrija naplaćuje se 6.64 eura (50 kn), a sve što vam treba za sudjelovanje jest stabilna internetska veza.

Nakon što ulaznicu za svoju ekipu kupite na linku ispod ovog paragrafa, dobit ćete mail s materijalima potrebnim za igru: obrascima za pisanje odgovora i kanalom na kojem ćemo emitirati kviz. Rezervirajte si četvrtak navečer za popkulturu, okupite ekipu pred ekranom ili se povežite s dragim vam gastarbajterima i uživajte u kvizu!

Važno: ovo je isti kviz koji se u tri termina odigrao u Crnom mačku.

Slušamo se u četvrtak!

Prijavite se na KRiP Newsletter