Nije bitno jeste li početnik ili tata-mata - sedmo kolo lige kuca na vrata! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 13. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Nije bitno jeste li početnik ili tata-mata - sedmo kolo lige kuca na vrata!

U nedjelju, 13. studenog, nastavljamo našu kvizašku odiseju.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo naš novi kviz općeg znanja pod vodstvom ponajveće uzdanice domaće stand-up komedije, maestralnog Gorana Vugrineca. Riječ je o sedmom kolu naše jesenske lige, ali kviz je individualnog karaktera u smislu da bilo koja ekipa može zaigrati. Kao i uvijek, očekuje vas zabavnih stotinjak pitanja, super atmosfera i nevjerojatan nagradni fond koji su osigurali naši pokrovitelji GRIF, Pappar, Palačinke.hr, GREEN CAKES, Laser tag Arena Zagreb, Fuentes i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova u Metropolisu ohrabrujemo vas da se prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Po tradiciji, pola sata kasnije (u 20:00 sati) odigrat ćemo i online verziju istoga kviza za sve ekipe kojima je draže igrati od kuće ili im je Metropolis predaleko. Live stream Opći KRiP #95 nudi 90 minuta odlične kvizaške zabave uz vrlo ugodan glas našeg internog kripera, a pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stailna je internetska veza. Svoj tim možete prijaviti klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter