Nema odmora dok traje obnova (od poplave) - predstavljamo KRiP novoga koncepta! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 30. 7. 2020. - Metropolis

Nema odmora dok traje obnova (od poplave) - predstavljamo KRiP novoga koncepta!

Ni tenisice nam se nisu pošteno osušile, a novi kviz već lagano izlazi iz pećnice. U četvrtak, 30. srpnja, s početkom u 20:00 sati u rashlađenom i ugodnom prostoru Metropolis Cluba igrat će se Malo drugačiji koncept, ali i dalje opći KRiP – epizoda #1. Kako i samo ime sugerira, radi se o kvizu općeg znanja i kulture novog koncepta igranja. Kviz se sveukupno sastoji od 81 pitanja raspoređenih u sveukupno pet kategorija. Kao što smo vas dosad, nadamo se, i naviknuli, novi KRiP bit će vizualno i multimedijski bogat kviz kojim ćemo pokušati obraditi što je više moguće različitih područja općeg znanja, a da bi najbolje ekipe dobile pozornost i pljesak koje zaslužuju, ostavili smo i finalni epski dvoboj karakterističan za naše Opće KRiP-ove.

primjer kategorije “Putovanje u središte žemlje”

U ovom novom KRiP-u nešto je utjecajnija uloga dobrog starog Jack the KRiPper kartona, a kategorija Putovanje u središte žemlje omogućit će natjecateljskim ekipama da sami kroje tijek kviza. Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu/članici ekipe. Svojoj ekipi rezervirajte mjesto ispunjavanjem ove prijavnice:

Važna napomena: kapacitet Metropolisa i dalje je drastično smanjen kako bismo osigurali komforno igranje i držali se pravilnih razmaka između stolova. Na ulazu u klub stoje sredstva za dezinfekciju, a u istom duhu slobodno ponesite i vlastite olovke za igranje KRiP-a.

Malo drugačiji koncept, ali i dalje opći KRiP – epizoda #1 čeka vas u četvrtak u 20!

Prijavite se na KRiP Newsletter