petak, 25. 6. - 18:00 - dvorište Laube

Nema linkova, samo papiri i pivo: Opći KRiP ide uživo!

Dok smo pripremali sljedeće live stream kvizaške poslastice i brojali dane do otvaranja našeg Metropolisa dobili smo neočekivan poziv koji smo rado prihvatili. U sklopu trodnevne multidisciplinarne manifestacije Knjiga za na more, KRiP kviz gostovat će u Laubi jednim specijalnim kvizom općeg znanja i kulture s laganim naglaskom na književnost i glazbu. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, u petak, 25. lipnja, s početkom u 18:00 sati odigrat ćemo veseli kviz u Laubinom lijepom dvorištu, a za najbolje i najsretnije ekipe u suradnji s domaćinom i partnerima pripremili smo neke fenomenalne nagradne pakete.

Sudjelovanje na kvizu, kao i na ostalim programima u sklopu manifestacije Knjiga za na more, potpuno je besplatno. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba. Zbog ograničenog broja stolova u Laubinom vrtu sve zainteresirane ekipe pozivamo da se prijave na kviz što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu i zatim pričekaju našu potvrdu da su primljene:

Kviz jest besplatan, ali nagradni fond dostojan je kraljevske obitelji. Svoje pakete savršenih knjiga pripremili su naši partneri Mala zvona i Mitopeja, a naš domaćin pripremio je godišnja članstva u Laubi i, kao što se i očekuje od jednog pub kviza, ocean tekućih nagrada. Vidimo se na Općem KRiP-u u Laubi, našem prvom kvizu uživo u 2021. godini!

Napomena: stolovi su postavljeni na odgovarajućem razmaku i sredstva za dezinfekciju dostupna su svim posjetiteljima.

Sljedeći kvizovi

16. 1. (nedjelja) – Opći KRiP #44 – 19:30
January 11, 2022
16. 1. (nedjelja) – Live stream Opći KRiP #55 – 20:00
January 11, 2022
20. 1. (četvrtak) – Glazbeni KRiP #2 – 19:30
January 14, 2022

Stalkajte KRiP na Facebooku