Nema gužve na WC-u i dezinfekcija je blizu: Uživajte u miru na KRiP kvizu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 5. 6., i nedjelja, 7.6. - Metropolis

Nema gužve na WC-u i dezinfekcija je blizu: Uživajte u miru na KRiP kvizu

Nakon višemjesečnog izbivanja iz Metropolisa i prošlotjednog uspješnog povratka, odlučili smo držati se iste formule i ovaj tjedan: u petak, 5. lipnja (20:00), i nedjelju, 7. lipnja (19:30), održat ćemo nova dva Opća KRiP-a.

Riječ je o našim kvizovima općeg znanja i kulture od dva sata, stotinjak pitanja i devet kategorija. Kviz u petak vodit će iskusni kvizaš Luka Puović, čiji će glas možda prepoznati ekipe koje su zaigrale naše karantenske live streamove, a u nedjelju će se mikrofona ponovno primiti mlada nada hrvatske stand-up scene, komičar Goran Vugrinec Goc.

Na kvizovima nema ponavljanja pitanja – za petak i za nedjelju sastavili smo potpuno različite kvizove. U skladu s preporukama i našom željom da ekipama priuštimo što veći komfor, kapacitet Metropolisa je ograničen. Između stolova osiguran je potreban razmak, a na ulazu će vas dočekati sredstvo za dezinfekciju.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a sve zainteresirane pozivamo da prvo okupe ekipu i onda se prijave putem jedne od ovih poveznica:

U slučaju da naknadno shvatite da ipak ne možete doći, cijenili bismo da nam uspijete javiti barem 24 sata prije kviza kako bismo mogli drugim zainteresiranim ekipama ponuditi mjesto. Vidimo se na Općem KRiP-u #7 i #8!

Prijavite se na KRiP Newsletter