Nedjelju navečer rezervirajte za live stream kviz: KRiP #6, KRiP #7… nastavite niz! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 29. 11. - 21:00 - internet

Nedjelju navečer rezervirajte za live stream kviz: KRiP #6, KRiP #7… nastavite niz!

Otvarajte čipseve, ohladite piće – Live stream Opći KRiP #8 stiže na vaše ekrane.

U nedjelju, 29. studenog, s početkom u 21:00 sat zaigrat ćemo osmo po redu izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture. Virtuoz stand-up komedije i majstor sit-down čitanja Goran Vugrinec Goc vodit će nas kroz osamdeset pitanja i šest kategorija u kojima ćemo testirati što je više moguće područja vašeg znanja, od Anderlechta i anatomije do Zorbe i zabavne glazbe. Kviz će trajati kraće od dva sata, a osim standardnih pitanja, bit će tu i zagonetki, anagrama, ABC pitanja, asocijacija i još nekih iznenađenja.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ekipna ulaznica iznosi okruglih 50 kuna neovisno o broju članova. Ako sami završetak tjedna želite provesti u društvu KRiP-a, okupite ekipu i prijavite se preko ove jednostavne prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (jedan za prvi dio kviza, jedan za drugi). Kviz će se u nedjelju u 21:00 emitirati na KRiP-ovom Twitch kanalu – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakoga dijela kviza proći ćemo kroz sve točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici. O točnom vremenu objave poretka bit ćete obaviješteni za vrijeme prijenosa – on ovisi isključivo o broju ekipa koje odluče sudjelovati.

Kvizašku ekipu sastavite od ukućana, okupite se kod prijatelja ispred velikog televizora, a možete se i povezati sa svojim standardnim kvizaškim društvom putem neke od lako dostupnih modernih aplikacija. Samo se pobrinite za stabilnu internet vezu. Koji je god vaš omiljeni način igranja KRiP-a, mi ćemo opet dati sve od sebe da vas malo zabavimo, možda neku sitnicu naučimo i, prije svega, pokažemo da je dobar pub kviz privremeno moguće igrati i bez puba. 🙂

 

Kratke upute

1) prijavite ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun i dva obrasca za igru (za prvi i drugi dio kviza)

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 21:00 u nedjelju (29. 11.)

5) gledate i slušate kviz ovdje na Twitchu točno u 21:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i vidite jeste li riješili bolje od rođaka iz Frankfurta!

Prijavite se na KRiP Newsletter