Nedjelja navečer u 8 sati: Otvori čips i KRiP-ov live stream prati! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 17. 1. - 20:00 - internet

Nedjelja navečer u 8 sati: Otvori čips i KRiP-ov live stream prati!

Iza nas je velika nedjelja, u kojoj ste – svaka vam čast još jednom! – uspjeli skupiti nevjerojatan iznos za pomoć područjima stradalima u potresu, a sada je vrijeme da nastavimo s KRiP-ovim redovnim programom. U nedjelju, 17. siječnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 14. po redu Live stream Opći KRiP, naš veliki kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up komičara i nekadašnjeg potpredsjednika razreda Gorana Vugrineca Goca zaigrat ćemo novi kviz od osamdeset pitanja i šest kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz raznih područja od akupunkture i Aladina do Zrinske gore i Začretja. Uz standardne “pitanje-odgovor” formulacije, pripremili smo i nešto asocijacija, slikovnih zagonetki, ABC pitalica i novih dokaza zašto Paint nikad nije smio biti proizveden.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a osim želje za solidnom kvizaškom zabavom, sve što vam je potrebno za igru je stabilna internetska veza. Udružite snage sa svojim timom, rezervirajte dva sata u nedjelju za KRiP i prijavite se ovom prijavnicom:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju ekipu možete sastaviti od ukućana, šire familije, krsnih kumova, a blagodatima suvremenih aplikacija možete se povezati s Pleterovim toplim obrocima ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. U svakom slučaju, pokušat ćemo vas malo zabaviti i olakšati doček novog ponedjeljka!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (17. 1.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i drugi dan tlačite bližnje beskorisnim informacijama o bjeloruskoj arhitekturi!

Prijavite se na KRiP Newsletter