Nedjelja je dan za kviz, svi to dobro znaju: Opći KRiP se vraća u svojem punom sjaju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Nedjelja je dan za kviz, svi to dobro znaju: Opći KRiP se vraća u svojem punom sjaju!

Nakon kraće pauze, KRiP se vraća još jednom paralelkom. U nedjelju, 28. studenog, istovremeno ćemo održati naš kviz općeg znanja i kulture u Metropolis Clubu i putem live streama.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo Opći KRiP #40. Kao i uvijek, u novozagrebačkom Metropolis Clubu za vas smo pripremili brdo super pitanja i odličan nagradni fond, a kako biste se osjećali što je ugodnije moguće, kapacitet kluba drastično je smanjen, stolovi su postavljeni na odgovarajućem razmaku, a osim hektolitara sredstva za dezinfekciju, u klubu će vas dočekati i naša termalna stanica za mjerenje temperature. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a svoje mjesto možete rezervirati klikom na ovu prijavnicu:

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – zaigrat ćemo i Live stream Opći KRiP #51. Pod vodstvom iskusnog kvizaša s glasom stvorenim za noćni radijski talk show, odigrat ćemo još jedan kviz od osamdeset pitanja i osam kategorija. Svaka ekipa koja hoće zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, rezervirajte nedjelju navečer za nas i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter